Uw advocaat of letselschade specialist helpt u bij het afwikkelen van uw letselschade. Maar wat kunt u doen als u niet tevreden bent over de gang van zaken? Hoe kunt u verder bij twijfel over de juiste afwikkeling van uw letselschadezaak? Een second opinion biedt uitkomst.

Waarom een second opinion?

Twijfelt u over het plan van aanpak in uw letselschadezaak? Of heeft u geen goed gevoel bij uw belangenbehartiger? Kies dan voor een second opinion.

Bij een second opinion schakelt u een onafhankelijke derde partij in die de kansen in uw letselschadezaak opnieuw inschat.

Een second opinion biedt uitkomst in (onder andere) de volgende situaties:

  • Het proces duurt te lang of het resultaat valt tegen.
  • Er is simpelweg geen klik en het contact loopt stroef.
  • U bent het vertrouwen in uw contactpersoon verloren tijdens het proces.

Een second opinion bij letselschade

Een second opinion kan dus een verstandige stap zijn bij het verhalen van uw letselschade. Uw zaak verdient een tweede, onafhankelijke beoordeling.

Het is verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. Deze kijkt met een frisse blik naar uw situatie:

  • Is de schadevergoeding reëel of doet de verzekeraar een te laag bod?
  • Is het verstandig om te procederen of juist niet?

U heeft altijd het recht om hiervoor een externe advocaat te raadplegen. Sterker nog, het is heel gebruikelijk en verstandig. Het is belangrijk om te toetsen of uw huidige plan wel bij uw letselschade past.

Hoe werkt het?

U kunt gemakkelijk contact opnemen met Ferme Letselschade advocaten voor een vrijblijvende intake.

Tijdens dit gesprek kunt u uw situatie aan ons voorleggen. Wij kijken samen met u naar het proces tot nu toe. Indien gewenst, schetsen we samen een persoonlijk plan voor de afwikkeling van uw schade.

Kosten

Een intake bij ons is altijd gratis. Het is een laagdrempelige manier om in contact te komen met een van onze advocaten. Daarnaast overleggen wij altijd voordat we kosten in rekening brengen.

Als u nog geen belangenbehartiger heeft gevonden, is een second opinion meestal gratis. Wanneer de verzekeraar de schade heeft erkend, wordt een second opinion vaak vergoed.

Ook wanneer het dossier uiteindelijk wordt overgedragen, zijn er meestal geen verdere kosten.

Deskundigheid en ervaring

Bij het beoordelen van uw zaak werken wij altijd vertrouwelijk en discreet. Onze advocaten zijn lid van de beroepsvereniging LSA (Vereniging voor Letselschade Advocaten) en de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten).

Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring als LSA-advocaten. Door de jarenlange samenwerking en ervaring hebben wij meer dan voldoende kennis en kunde om u op de juiste wijze bij te staan. Schroom niet om vrijblijvend met ons contact op te nemen!