Home » Contact

Contact

Uw leven weer op de rit

Doortastend, ondernemend, proactief en praktisch. Dat is Ferme Letselschade Advocaten.

Kennismaken

Vanuit ons kantoor in Utrecht komen we graag bij u thuis om uw situatie te bespreken. Een eerste gesprek is altijd gratis.

Vrijblijvend advies?

of bel: 030 799 71 61

Helder en benaderbaar

★★★★★
5 5 1
Verwikkeld in een lastige letselschadezaak ben ik tot mijn grote opluchting uiteindelijk terecht gekomen bij Hanneke van Ommen. Ze straalt uit dat ze weet wat ze doet en maakt dat ook waar, weet overzicht te houden en te geven, is helder in de communicatie naar alle partijen, en zeer benaderbaar. Ik heb bijzonder veel aan haar gehad.

Prettige samenwerking

★★★★★
5 5 1
Mijn ervaring met Ferme advocaten, is dat er veel aandacht werd besteed aan mijn zaak, en dat je niet als een nummertje word gezien. Hierdoor voel je je serieus genomen en was het altijd een prettige samenwerking.

Dankbaar

★★★★★
5 5 1
5 jaar geleden raakte ik betrokken bij een ongeluk. Via Slachtofferhulp werd mij aangeraden om contact op te nemen met een letselschade advocaat en zo kwam ik bij Ferme Advocaten en bij Hanneke van Ommen terecht. Wat een geweldige vrouw. Ze heeft mij alles uit handen genomen. Ze hield mij goed op de hoogte en heeft er voor gezorgd dat het wachten niet voor niets geweest is. Ik hoop nooit meer in zo'n situatie te komen, maar anders is zij de eerste aan wie ik denk. Ik ben haar zo dankbaar!!

Contactgegevens

Ferme Letselschade Advocaten

Oorsprongpark 12
3581 ET Utrecht
E-mail: info@ferme-advocaten.nl
Telefoon: 030 799 71 61
KvK: 69143676

Werken bij Ferme

Bekijk vacatures »

Ferme Letselschade Advocaten

Het kantoor van Ferme Letselschade Advocaten bevindt zich in het monumentale kantoorgebouw van Regus naast het Oorsprongpark in Utrecht. Het adres is Oorsprongpark 12.