Onlangs is een onderzoek gepubliceerd over de impact van een verkeersongeval op zowel de slachtoffers van het ongeval als de nabestaanden van slachtoffers van een verkeersongeval.  Het hele onderzoek kunt u hier lezen.

Verwerking van een ongeval

Dr. Pauliene Aarten en R. Keulen Msc hebben gekeken hoe het verkeersongeval een plek inneemt in hun levensverhaal. Uit hun onderzoek bleek dat dit een centrale plek is: er is onder andere sprake van tragedie en ze hebben in de periode na het ongeval gezocht naar betekenisgeving.

Pijnpunten in de letselschadezaak na een verkeersongeval

Ook blijkt uit het onderzoek dat de slachtoffers en nabestaanden in de juridische nasleep van het ongeval pijnpunten ervoeren.

Bij letselschade kwam het punt naar voren dat de schadevergoeding die zij kregen vaak niet alle kosten dekten als zij moeilijk hard te maken waren. Bovendien vonden zij de weg naar het verkrijgen van überhaupt een vergoeding ongemakkelijk.

Goede bijstand heeft resultaat

De slachtoffers en hun nabestaanden gaven wel aan dat het inhuren van een professional, zoals een belangenbehartiger, het letselschadetraject een stuk draaglijker kan maken. De belangenbehartiger kan namelijk taken op zich nemen.

De impact van het verkeersongeluk

Een ongeval heeft ingrijpende gevolgen. De ervaren advocaten van Ferme Letselschade helpen u om uw leven weer op de rit te krijgen. Met een doelgerichte aanpak en oog voor detail bieden wij de hulp die u nodig heeft. Wij zijn doortastend, betrokken, ondernemend en praktisch. Wij hebben geen honderden dossiers, maar oog voor de individuele cliënt.

Ferme Letselschade Advocaten

De ervaren letselschadespecialisten van Ferme Letselschade Advocaten hebben kunnen slachtoffers van letselschade bijstaan in het verhalen van hun schade. Bent benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.