Home » Vacature: interim letselschade advocaat / behandelaar

Vacature: Interim letselschade advocaat

Wegens het aankomende zwangerschapsverlof van één van onze advocaten per 1 mei 2022 hebben wij een vacature voor een interim letselschade advocaat / behandelaar.

Ben jij onze nieuwe interim letselschade behandelaar?

 

In verband met de waarneming van een volledige (advocaten)praktijk, zijn wij op zoek naar een ervaren belangenbehartiger gespecialiseerd in de letselschade.

Wij zoeken iemand:

 

  • met tenminste 3-5 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van letselschade als schadebehandelaar of advocaat;
  • met ingang van medio 1 mei 2022 t/m september 2022 met de mogelijkheid voor een langere samenwerking;
  • die 24-32 uur per week beschikbaar is.

Je beschikt over juridisch inzicht en analytisch vermogen. Je kunt je goed inleven in de ander en bent tegelijkertijd in staat om goede, zakelijke beslissingen te nemen. Je bent gedreven en enthousiast en je hebt een flexibele instelling.

Neem contact met ons op!

 

Ben jij een specialist die zelfstandig en accuraat de lopende letselschadedossiers kan continueren? Stuur dan zo spoedig mogelijk een gemotiveerde sollicitatiebrief en curriculum vitae naar info@ferme-advocaten.nl.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

7

Over Ferme

Een ongeval heeft ingrijpende gevolgen. De ervaren advocaten van Ferme Letselschade helpen u om uw leven weer op de rit te krijgen. Met een doelgerichte aanpak en oog voor detail bieden wij de hulp die u nodig heeft. Wij zijn doortastend, betrokken, ondernemend en praktisch. Wij hebben geen honderden dossiers, maar oog voor de individuele cliënt.

Advocaten Wendy Boer en Hanneke van Ommen richtten in 2017 Ferme Letselschade Advocaten op. Nadat zij in 2011 eerst hebben bijgedragen aan de oprichting van een nieuw letselschade advocatenkantoor hebben zij in 2017 besloten om een eigen koers te varen met Ferme Letselschade Advocaten

Begin 2019 is Saskia Stolk bij Ferme Advocaten komen werken. Annemieke Govers is sinds begin 2020 aan Ferme verbonden. Verder zijn in 2020 Diederik Hulsbergen, Eline van Lint, Meredith Hom en Fréderique Smits het team van Ferme komen versterken.

Onze advocaten zijn lid van de beroepsvereniging LSA (Vereniging voor Letselschade Advocaten) en de WAA (Werkgroep Artsen Advocaten). Wij zijn geregistreerd als advocaten op letselschaderecht en slachtofferrecht in het rechtsgebiedenregister.

Samen hebben wij meer dan 20 jaar ervaring als LSA-advocaten. Door de jarenlange samenwerking en ervaring hebben wij meer dan voldoende kennis en kunde om u op de juiste wijze bij te staan.

Slachtoffer van letselschade?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Beschrijf uw situatie en wij nemen zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op.

Vrijblijvend kennismaken

of bel: 030 799 71 61